New KNMI harmonie model

Nieuw KNMI harmonie model KNMI heeft hun nieuw harmonie Cycle 43 model geïntroduceerd. Met de overstap naar een nieuwe supercomputer op IJsland zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd: De resolutie is verbeterd van 2.5 naar 2.0 km De draaifrequenties verhoogd naar elk uur met 60 uur voorspelling   Op de website is het nieuwe model vanaf […]

KNMI stations

KNMI stations Vanaf nu is het mogelijk om bijna alle KNMI stations in te zien. Elke 10 minuten word de data weergegeven in standaard 24uurs overzicht en zijn de voorspelling beschikbaar.

Harmonie Forecast op windsurfice

Harmonie Forecast op windsurfice Word de wind meer of minder? Is de wind zo sterk als opgegeven?Nog sneller inzicht wat de wind heeft gedaan aan de hand van de voorspelling en wat de wind waarschijnlijk zal gaan doen vandaag.Onder het menu forecast staat de live windmeting met tegelijkertijd de KNMI Harmonie voorspelling @ de spot.Nu […]

WSCR update

WSCR update Nu met windrichting! Op 28 Augustus heeft de windmeter bij WSCR een update gekregen. De meter is al eerste uitgerust met een opstelling voor met meten van de windrichting op een boei. Door het digitale kompas maakt het niet uit hoe de boei draait of schud. De uitkomst blijft correct.

Wind meting record Schellinkhout

Afgelopen woensdag 5 Juli tijdens de zomerstorm Poly heeft de windmeter in Schellinkhout het record verbroken van de maximale wind meting.Met een vlaag van 71 knopen (130km/h) over 5 sec is het vorige record ruim verbroken. Een goede test voor de robuustheid van de windmeter.

-New windmeter for WV Vremdijck

Last saturday 04-02-2023 a new wind meter is installed at VM Vremdijck. De wind meter is placed on a 2.5m high pole. The location is on a old sea dijk at the east side of the Braamankreek. De wind meter has a wind direction option.

-Big update website

Website update Op de achtergrond is bijna alles gewijzigd. Op de voorgrond niet heel veel als het goed is. Als de site niet helemaal werkt probeer een refresh. Zijn er problemen met de werking graag melden aan info@windsurfice.com

-V2 permanent op Oostvoorne

Na een succesvolle test is de oude meter vervangen door de nieuwste versie. De ontvangst is aanzienlijk verbeterd en de berichten komen veel betrouwbaarder door.

en_GB